Programa Atenció Primària Sense Fum

El Programa Atenció Primària Sense Fum (PAPSF) és una iniciativa promoguda des del 2002 per la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC) i l'Agència de Salut Pública de Catalunya per tal de facilitar la disminució de la prevalença de l’hàbit tabàquic en els professionals que hi treballen i en la població en general.

Programa BeveuMenys

El programa “Beveu menys” va néixer l’any 1995 en el marc d’un projecte col·laboratiu internacional de l’OMS, amb l’objectiu de difondre a tot Catalunya les estratègies de detecció i intervenció breu en matèria d’alcohol en l’àmbit de l’atenció primària. El programa pretén dotar als professionals dels coneixements i els instruments necessaris per poder fer identificació precoç i intervencions breus en els bevedors de risc.

Pla d'Activitat Física Esport i Salut

Pla impulsat pel Govern de Catalunya (entre el Departament de Salut i la Secretaria General de l ‘Esport) que te com a objectiu millorar la salut mitjançant l’activitat física.