Actualitat en Atenció Primària (ISSN 2013-2263)

Vull subscriure'm a les publicacions de la CAMFiC

Començem una nova etapa

#capçaleraCAMFiC

La comunicació és una eina fonamental en la relació entre persones, la CAMFiC com a societat científica dels metges i metgesses de Família a Catalunya vol establir els canals de comunicació adients per a tot tipus de socis i sòcies.

És per aquest motiu que comencem una nova etapa en la publicació capçalera amb continguts i imatge totalment renovats, publicació amb més de 10 anys de recorregut que ha complert la seva funció però que ara cal actualitzar. Un canal digital per apropar-vos l'actualitat en Atenció Primària, explicada pel seus protagonistes.

Cada mes trobareu a la bústia del vostre correu i en els mitjans habituals de difusió de la CAMFiC (web i xarxes socials) una nova edició del capçalera amb els següents continguts:

  • Notícia destacada: cada número començarà amb una o diverses notícies destacades de l'àmbit de l'Atenció Primària.

  • Actualitat: us presentem aquelles notícies relacionades amb l'activitat de la CAMFiC i posicionaments de la junta o dels seus Grups de Treball.

  • Grups de Treball i Vocalies: cada mes explicarem que fan els Grups de Treball i les diferents Vocalies de la CAMFiC, explicat directament pels seus protagonistes. En format d'entrevista o notícia breu.

  • Metges al núvol: en col·laboració amb el GdT en TICs cada mes us presentem novetats relacionades amb les noves tecnologies, us oferirem propostes de blogs, apps, recursos digitals i molt més. Un veritable complement per al dia a dia a la consulta.

  • Consulta Oberta: en aquest apartat volem donar la veu a aquells professionals que tinguin alguna cosa important a compartir, escrits en primera persona amb un toc molt més personal. Us convidem a passar perquè ens obren la seva consulta...