Nit CAMFiC

Image title

INSCRIPCIONS TANCADES: A PARTIR D'ARA TOTES LES INSCRPICIONS LES GESTIONAREM IN SITU. T'ESPEREM A LLEIDA!

La CAMFiC és una societat científica amb més de 4.800 sòcies i socis, que treballen en i per la medicina familiar i comunitària.

Aquest any celebrem el nostre 40è aniversari.

La Junta de la CAMFiC sabem, per què ho vivim com vosaltres en primera persona, dels reptes que l'especialitat ha viscut i encara viu en els nostres dies. Nosaltres confiem en la nostra fortalesa i encarem amb motivació els reptes de futur que se'ns presenten. És per aquests motius que us convidem a vosaltres, socis i sòcies de la CAMFiC, a la Nit CAMFiC. És una Nit per aturar-nos un moment, agafar aire del nostre dia a dia i celebrar-nos: celebrar que estimem la nostra especialitat, celebrar la bona feina que fem, celebrar que som una societat científica forta, celebrar el companyerisme i l'amistat.

Us esperem en una Nit on s'entregaran els reconeixements al soci/a d’honor, membre de mèrit, 0,7% i Premis CAMFiC i compartirem una bona estona tot sopant i gaudint de bona música. Us esperem a tots i totes el divendres 6 d'octubre de 2023 a les 21:00 hores a l'Auditori de l'edifici transfronterer del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida (C/ de Jaume II, 67, 25001 Lleida).

Celebrem la medicina familiar i comunitària!

Dades de l'activitat

Modalitat: Presencial

Durada: Pendent de confirmació

Data i horari:

06/10/2023 (de 21:00 a 0:00 h.)

Lloc de realització:

Universitat de Lleida Campus de Cappont
C/ de Jaume II, 71
25001 Lleida

Preu: 30 €

Socis: Gratuït

Socis residents: Gratuït

Inscripcions tancades

També et pot interessar