24 de maig de 2023

Socis i sòcies de la CAMFiC premiats per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears

Com cada any, l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears ha fet entrega dels seus premis en un acte a la seva seu de Can Caralleu.

I com cada any, podem celebrar, que entre els guardonats estan socis i sòcies de la CAMFiC.

Volem donar l’enhorabona a tots/es premiats/des.

Relació de socis guanyadors de la CAMFiC:


Al millor article original al Dr. Enric Aragonès Benaiges per l’article “Psychological impact of the COVID-19 pandemic on primary care workers: a cross-sectional study" a la revista British Journal of General Practice. Ha estat seleccionat d’un total de 6 articles presentats.

Enric Aragonès Benaiges


Millor tesis defensada: en aquest cas s’han presentat 8 tesis, i les premiades han estat:

Dra. Aina Perelló Bratescu per la tesi doctoral “Prescripció d'Opioides Forts en el Tractament del Dolor Crònic No Oncològic per part dels Metges de Família de Catalunya. Anàlisi Quantitativa i Qualitativa de la Prescripció” defensada el 27/09/2022 a la Universitat de Barcelona.

Aina Perelló Bratescu


Dra. Alba Martínez Escudé per la tesi doctoral “Relación entre las hormonas tiroideas y el hígado graso no alcohólico en población general” defensada el 26/04/22 a la Universitat de Barcelona.

Alba Martínez Escudé


Premi Jaume Aiguader i Miró, a Jordi Mestres Lucero. El premi vol reconèixer l’article, treball literari, programa radiofònic o televisiu, vídeo, pel·lícula, gravació o qualsevol altre mitjà de difusió realitzat en llengua catalana i difós pels mitjans de comunicació de l’àmbit d’actuació de l’Acadèmia, que per la importància sanitària del tema i per l’ interès del seu tractament, sobresurti en el camp de la divulgació i l’educació sanitàries.

Jordi Mestres

Premi ACMCiB i CAMFIC Josep Davins Miralles que s’otorga al projecte que millora la qualitat de serveis sanitaris en atenció primària i que ha estat per al CAP Onze de Setembre de Lleida, sota la direcció del Dr. Josep Maria Palacín.Josep María Palacín

Premi Jordi Gol i Gurina, a la trajectòria professional i humana en ciències de la salut per al Dr. Rafael Azagra.

Image title

Image title

Cercador

Cercar