Violència sexual i Atenció Primària

Amb motiu del 25 de novembre dia internacional contra la Violència vers les dones, el Grup “Violències masclistes i AP”, en nom de la CAMFiC, us convidem al acte “Violència sexual i Atenció primària de la Salut”.

Volem conèixer l’experiència d’atenció a la violència sexual des d’un servei d’urgències especialitzat i reconegut arreu del país de la mà de la Dra Lluïsa Gracia- Esteve.

D’altra banda, la recent aprovació de la Llei Orgànica 10/22 de “garantia integral de la libertad sexual” és un nou marc normatiu que cal conèixer i tenir en compte. L’advocada Esther Garcia que té una llaga trajectòria en l’atenció a dones en situació de violència sexual, ens la presentarà.

El grup vol aprofitar la trobada per presentar un projecte de document per a l’Atenció a la violència sexual dins l’AP i demanarà als i les assistents que facin les preguntes i aportacions que considerin rellevants per enriquir-lo.

Pensem en una trobada participativa i centrada en les dificultats i oportunitats de l’AP en l’atenció a aquesta forma de Violència masclista.

Us hi esperem!

Material

Programa

Dades de l'activitat

Modalitat: Presencial

Hores lectives: 2 h.

Data i horari:

30/11/2022 (de 18:00 a 20:00 h.)

Lloc de realització:

CAMFiC
C/ Diputació, 316
08009 Barcelona

Activitat gratuïta

Inscripcions tancades

També et pot interessar