23 de novembre de 2022

V Jornada de patologia cutània a Atenció Primària. La pell: comptem amb tu!

Image title

La V Jornada de Patologia cutània en Atenció Primària, actualitza coneixements en dermatologia a metges i metgesses de família

El passat dijous 17 de novembre es va celebrar V Jornada de Dermatologia de la CAMFiC a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació, i que va comptar amb el patrocini dels laboratoris Leo i GalenicumDerma.

Aproximadament unes 200 professionals de l’atenció primària van seguir una jornada inaugurada pel president de la CAMFiC, el Dr. Antoni Sisó que va recordar la importància de la longitudinalitat al primer nivell assistencial, i la Dra. Clara Vilavella, coordinadora del Grup de Treball (GdT) de Dermatologia que va expressar el seu desig que la Jornada fos profitosa per a totes les assistents.

Durant la Jornada es va parlar sobre “Sarna: un problema sindèmic” Moderadora per Francisco Javier Fernández, membre del GdT Dermatologia de la CAMFiC i que va comptar amb els ponents  Carme Roca, membre del GdT de Cocoopsi. Salut Sense Sostre,  Emilia Molinero del Servei d’Epidemiologia de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Ariadna Rodríguez de Dar Chabab Grup Sant Pere Claver i Alba Martínez, també membre del GdT Dermatologia de la CAMFiC

Seguidament van iniciar-se 5 tallers, fonamentalment pràctics sobre: Formació de formadors,  Dermatoscòpia en colors, Cirurgia Menor Programada, Escape Room ITS, o què no fer en dermatologia en Atenció Primària. Els tallers es feien abans i després de la pausa cafè per tal que la gent pogués fer dos tallers diferents en un mateix matí.

La part final de la jornada va ser per la presentació de les comunicacions i l’entrega dels premis. En aquest sentit, el premi a la millor comunicació va ser per “L’home aranya” dels autors: Alicia Sainz Comas, Margarita Sagué Guiu, Liliet Marzabal Garcia, Cinta ElviraEstrada Alifonso, Mar Capdevila Jauregui, Marta Batallé Caminal, Olaya Asin Abad i  Alejando Alvarada Sagué.

Cercador

Cercar